Nog 2 nachtjes!!! - Reisverslag uit Schoonebeek, Nederland van Ryanne Heijting - WaarBenJij.nu Nog 2 nachtjes!!! - Reisverslag uit Schoonebeek, Nederland van Ryanne Heijting - WaarBenJij.nu

Nog 2 nachtjes!!!

Door: Ryanne Heijting

Blijf op de hoogte en volg Ryanne

03 September 2007 | Nederland, Schoonebeek

Nog twee nachtjes slapen en dan is het vijf jaar geleden dat ik voor een jaar naar Ecuador ben vertrokken! Nog twee nachtjes slapen en ik ga er weer heen! Dit keer 'maar'zes weken. Ik ga weer naar 'de stad van de eeuwige lente', en naar de stad waar de maagd Maria waakt over alle mensen: Quito!
En natuurlijk naar het land van de (zoals Remco Giphart zegt) 'relaxte 'mensen, aangezien de tijd waarop ze afspreken, het moment is waarop ze welicht gaan overwegen misschien te bedenken wanneer ze mogelijk zullen besluiten eventueel te vertrekken...
Maar ook naar het land van de geweldige veelzijdige natuur: la sierra(de bergen), el oriente(de jungle), la costa(de kust)én de Galapagos eilanden waar Darwin zijn eigen onderzoekscentrum oprichtte en waar je de horizon ontmoet...**zucht**...
Maar ook het land van extreme verschillen tussen arm en rijk, waar ik hoop als verpleegkundige een bijdrage te kunnen leveren op een kinderdagverblijf.
Een scala van herinneringen komen weer bij mij op waardoor ik ga dagdromen...maar die droom wordt weer werkelijkheid...over twee nachtjes! Ik houd jullie op de hoogte!

Groetjes Ryanne

PS. Dank aan al die mensen die mij hebben gesponsord voor het project wat ik ga doen!!!

• 03 September 2007 - 12:52

Roelie:

He dochter,

Wist niet dat je weer een site had gemaakt. Leuk, kunnen we je belevenissen weer volop volgen. We zullen het dit keer moeten doen met je verhalen op de site want even langs komen zal nu wel niet lukken. Ecuador ligt toch een beetje te ver uit de buurt, Zweden ging nog maar dit is echt te gek. Ik hoop dat je er weer een fijne tijd zult hebben en de nodige ervaring op doet. Succes met het besteden van het sponsor geld, je kunt er vast veel goede dingen mee doen en veel mensen blij maken. Super hoor dat je helemaal alleen gaat. We zullen je woensdagavond even dumpen op Schiphol en dan zul je het verder zelf moeten doen.
    Veel plezier en geniet ervan.

Liefs mam

• 03 September 2007 - 17:00

Niels:

Hey meissie veel plezier in Equador! Ik zal proberen om stiekem in je koffer te springen (ik gooi er wel wat onbelangrijke dingen uit!). Maar als dat niet lukt hoop ik dat je heel veel fotos maakt want ben erg benieuwd naar je verhalen! Tot snel,

Veel liefs,
    Niels

• 03 September 2007 - 17:56

Alies:

Hey meid,

Ik wens je veel succes en plezier in Ecuador.

Na je reis moeten we maar weer eens met de meiden afspreken om ff gezellig bij te kletsen. Ook nu al benieuwd naar je Ecuador verhalen ;)

Ik wens je een goede reis en een fijne tijd daar!

Bye bye Alies

• 03 September 2007 - 17:57

Sandra:

hee meid!!
    Ik ga je volgen op de site!! Ben heel erg benieuwd wat je allemaal gaat doen!!
    liefs sandra

• 04 September 2007 - 15:27

CELESTE:

RYANNE GAAT NOG NIET NAAR HUIS, NOG LANGE NIET, NOG LANGE NIET, RYANNE GAAT NOG NIET NAAR HUIS, MAAR NAAR ECUADOR,
    EN WAT GAAT ZE DAAR DAN DOEN, WERKEN, WERKEN, EN WAT GAAT ZE DAAR DAN DOEN, WERKEN VOOR NUL POEN!
    TOCH HEEFT ZE WEL, TOCH HEEFT ZE WEL, EEN PAAR DAAGJES VRIJ, DAN GAAT ZE DE JUNGLE IN!
    EN WAT GAAT ZE DAAR DAN DOEN, AVONTUUR AVONTUUR, EN WAT GAAT ZE DAAR DAN DOEN, SLAPEN IN EEN SCHUUR.
    TOCH HEEFT ZE WEL, TOCH HEEFT ZE WEL, ZAT ERVARING STAAN, EN ZIE IK JE MET EEN TRAANTJE GAAN!

IK ZAL JE MISSEN MAAR IK VIND HET HEERLIJK DAT JE DIT GAAT DOEN!!!!!
    WE HOUDEN CONTACT OVER DE MAIL HOOR!

DIKKE KUS VAN JE BIJNA-ZUS
    CELESTE

• 07 September 2007 - 08:03

Roelie:

Hoi lieverd,
    Donderdag om ongeveer 17.00 uur kregen we dan het telefoontje dat je veilig bent aangekomen. Dat de reis goed is verlopen, al lekker hebt gedouched en gegeten. Voor ons was het wel een opluchting dat alles goed is gegaan , vooral dat je gastouders er ook daadwerkelijk waren om je op te vangen. We vonden het best lastig om je helemaal alleen achter te laten, met nog zoveel wachttijd en een super lange reis voor de boeg. Geniet met volle teugen van deze weken, ze zijn waarschijnlijk zo weer om.
    Liefs mam

• 07 September 2007 - 08:51

Riet :

Ryanne,

Ik wens je een hele fijne tijd daar en blijf graag op de hoogte van je belevenissen d.m.v. deze site.
    Tot ziens op de loopgroep

• 07 September 2007 - 10:00

Lisette:

Hee Ryanne!

Leuk hoor, zo'n site! Fijn dat je heelhuids over bent gekomen ;0)
    Heel veel plezier!! Geniet ervan daar en ik ben heel benieuwd naar je bijdrage als verpleegkundige!
    Liefs, Lisette.

• 07 September 2007 - 10:49

Geke:

Hoi Ryanne,

Wij hadden al gehoord van je moeder dat je was aangekomen gisteravond. Ja je weet dat er veel gekletst wordt op de loopgroep. Dus we vergeten je zomaar niet.
    We zijn juist geinteresseert in jouw belevingen.

Ik zal jou proberen (ja proberen) je op de hoogte te houden van de loopgroep.
    De schema's kun je zo van de site halen.
    Ik had gehoord dat je de loopschoenen mee had genomen dus je kunt blijven oefenen.

Veel plezier daar.

We blijven je volgen op de site.

Groetjes je trainer hardloopgroep.

• 07 September 2007 - 17:27

Harrie:

Moi RIANNE
    Leuk dat we via de site alles meebeleven
    (alles van je moeder te horen maakt ook
    niet altijd gelukkig, ha ha een goeie)
    Geniet er vooral van, en veel succes met
    het kinderdagverblijf
    Het is mijn bedoeling om op het feestje
    van de loopgroep nog even met de pet rond
    te gaan

Vele Groeten Harrie

• 07 September 2007 - 19:14

Herman Homan:

Het is maar goed dat Harry het even aankondigt dat hij met de pet rondgaat op het feestje loopgroep, dan kunnen we allemaal een schep geld meenemen !
    Ryanne, heel veel plezier. En kijk ook eens op de site van onze zoon:
    www.maartenhoman.waarbenjij.nu

• 07 September 2007 - 21:15

Ryanne:

Dag hardlopers!!!
    Wat leuk dat jullie met zijn allen mijn site bekijken!!! Ik zal snel een verhaal op de site zetten!
    En ja ik heb mijn hardloopschoenen meegenomen en mijn gastgezin heeft zich spontaan aangeboden om mee te gaan, zij het op de mountainbike maar toch haha!!
    Maar ik moet eerst maar eens even wennen aan de hoogte, aangezien ik al buiten adem ben als ik al die bergen op moet LOPEN laat staan RENNEN haha...
    hardloopse!!!
    doaaag!

• 07 September 2007 - 21:29

Jeannette:

Hoi Ryanne

Fijn dat je veilig bent aangekomen.Zal je zeker gaan volgen via deze site.Wens je veel succes en plezier!!!

Liefs Jeannette

• 09 September 2007 - 14:45

Dirk:

Hey meid,

We missen je nu al (een beetje) Blij dat je goed bent overgekomen en dat je er nu al plannen zijn voor leuke dingen. Geniet veel van je tijd in Ecuador. Doe de groetjes van ons aan je gastgezin. Tot horens of mails.
    We houden van je.

Papa