Zon, regen en wind.
Door: Ryanne Heijting
Blijf op de hoogte en volg Ryanne
25 September 2007 | Ecuador, Quito
Gisteren wist het weer ook niet hoe het zich moest gedragen, aangezien het ´s ochtends nog geen 10 graden was, en ´s middags het kwik was gestegen tot 26 graden. Ik had veel te warme kleren aan, en net op het moment dat ik me aan het omkleden was, werd het heel donker buiten en van het ene op het andere moment stormde het gewoon! Mijn gastoma stond buiten te genieten van de zon en vloog zowat door de lucht, aangezien ze heel klein en dun is. De deur klapte dicht en vanalles vloog in het rond. De overbuurman die op de ladder stond te verfen, viel er zowat vanaf...
Op het moment dat ik buiten was om mijn gastoma naar binnen te helpen, was het alweer over en scheen de zon weer, zo vaag! De mensen pakten hun spullen weer bij elkaar, haalden hun schouders op en gingen weer verder met het werk waarmee ze bezig waren.
Dus haalde ik mijn schouders ook maar op en moest lachen om mijn gastoma, aangezien haar haar alle kanten opstond...
Afgelopen week rolde ik van het ene feestje in het andere feestje. Heel gezellig. Ook had ik de bijeenkomst voor de ouders van de kinderen van het kinderdagverblijf. Ik had samen met de psychologe aan het thema gewerkt, kwam ze niet opdagen en moest ik het helemaal alleen doen. Kwam ik in de aula...staarden 40 paar ogen mij aan, benieuwd wat ik te zeggen had. Een hele goede opkomst, had ik niet verwacht, moest ik het ook nog alleen doen ook, maar het ging best goed, ik heb veel verteld en de ouders hadden veel vragen. Ik ben benieuwd wat ze met de informatie gaan doen...
Afgelopen donderdagavond ben ik samen met mijn gastgezin naar het oude centrum geweest. Echt prachtig, de kerken zijn heel mooi verlicht en er hangt een heel gezellige sfeer. We hebben een ritje gemaakt in (hoe heet het) kar met paard ervoor! Net op het moment dat mijn gastvader een foto van ons wilde maken in de kar, ging het paard er met ons vandoor in galop...zonder mijn gastvader...haha, je had zijn gezicht moeten zien. Gelukkig kreeg hij het beest weer rustig en kon ook mijn gastvader instappen. Om tien uur ´savonds bedachten we dat we best wel honger hadden gekregen, dus zijn we met zijn viertjes uit eten geweest, echt heerlijk gegeten. Een keer geen rijst genomen!haha.
Verder heb ik samen met de organisatie inkopen gedaan voor het kinderdagverblijf...we hebben boeken gekocht, speelgoed, ballen, matrassen, en boekenkasten waarin ze de spullen kunnen opbergen. Bij deze, iedereen nogmaals bedankt voor het geld dat jullie gedoneerd hebben!!! Nu is het alweer maandag en ben ik weer vol energie, aangezien ik het afgelopen weekend bij mijn gastzus heb geslapen, en we vooral weinig hebben gedaan. Veel filmpjes gekeken, gewinkeld, gegeten en veel gekletst! Heerlijk, maar nu weer tijd voor actie!! Ik heb zo weer spaanse les en ik ga maar weer eens een poging wagen om een plekje in de bus te veroveren, zodat ik niet de hele tijd hoef te staan...
Tot horens maar weer!!
Groetjes Ryanne
25 September 2007 - 13:44
Margret:
Fijn dat het allemaal zo goed gaat,en ontzettend leuk dat we allemaal zo kunnen mee genieten. Super ervaring. Ik zie naar je volgende bericht uit. groetjes. -
25 September 2007 - 14:32
Sandra:
he meid!
De tijd vliegt! en je maakt echt zo veel mee! Echt leuk om je verhalen te lezen!
have fun! Hier is ook alles goed! T gaat gewoon allemaal z'n gangetje!
liefs sandra -
25 September 2007 - 15:53
Roelie:
He super griet,
Kom je nog wel weer terug? Als ik over al die feesten lees denk ik dat je hier straks maar weer moeilijk kunt wennen. Of hoort vakantie er zo uit te zien?
Je heb al behoorlijk veel gekocht voor het dagverblijf, maar we lezen niet of ze het leuk vinden en er blij me zijn. Of vinden ze het heel gewoon dat jij dat allemaal voor ze koopt.
Leuk hoor zo'n psycholoog, maar acht waarom zou ze ook moeten komen, je kunt het immers best alleen. Kan me voorstellen dat je het best wel eng vond. Leuk dat je spaans toch toereikend genoeg is om zo'n informatieavond te geven. En nu inderdaad afwachten wat ze er mee gaan doen, als ze er al iets mee gaan doen.
Hier is alles oke, Alwin is begonnen aan zijn stage en wij zijn nog steeds druk met onze slaapkamer. Moeten we eigenlijk alle behang er weer afhalen, zit een streep in die er niet hoort.
Ach ja, als je toch niets te doen hebt kan dat er best nog bij. We krijgen het nieuwe behang dan wellis waar voor niets maar ze leveren er niet ook nog en grais behanger bij. Wij weten in ieder geval weer wat we met onze vrije zaterdag moeten doen. Niks niet feesten en lol maken maar hard werken.
Maar vooruit, je hebt deze vakantie meer dan verdiend, hard gewerkt op school en in je verschillende baantjes. O ja, en dan vergeet ik nog dat je ook hard hebt gespaard om deze droom werkelijkheid te laten worden.
Dus geniet met volle teugen.
Groetjes van 2 trotse ouders. Liefs pap en mam -
25 September 2007 - 20:10
Jeanette:
He kanjer,
Je geniet idd weer met volle teugen.
Zou bijna jaloers worden op je enthousiasme en zelfstandigheid.
Leuk om te lezen dat het ingezamelde geld goed besteed wordt.
Wat dacht je ervan om na dit avontuur eens gezellig samen uit eten te gaan.
(Naar de chinees bijv. ha ha ha)
Gaan we echt doen hoor !!
Geniet nog van alles wat je daar nog van plan bent en we zullen je verhalen met veel plezier blijven volgen.
Veel liefs van Jeanette Marissen
26 September 2007 - 09:56
Gerdien:
Wat zul jij trots zijn op jezelf dat je die hele voorlichting in je eentje hebt gedaan. Ik zie je al staan. Betekend gewoon dat je enorm gegroeit bent de afgelopen jaren en dat je weet waar je het over hebt. Wat moet het een enorm lekker gevoel geven dat dit je allemaal zo lukt. Geweldig meid. Ga zo door.Daarnaast... wat zal iedereen je daar straks weer gaan missen. Maar zover is het gelukkig nog niet!!! Veel plezier en wijsheid meissie en tot het volgende bericht maar weer.
Knuffel Gerdien -
27 September 2007 - 15:50
Marijke:
26 graden...jemig...dan zou ik idd die rare weersomslagen wel voor lief nemen hihi! Zo leuk om te lezen ryanne, dat je het allemaal zo leuk vind. En het lijkt me zo'n kick dat je daar gewoon echt ff wat betekent, dat je er echt iets kan doen. Superrrryanne!!! hele dikke kuss voor jou! -
30 September 2007 - 11:10
Niels:
Heee schat!
Leuk om steeds weer je nieuwe berichten te lezen met de fotos erbij. Ik verdenk de donkere wolken er van dat ze je expres proberen te plagen en steeds boven je gaan hangen. It happens here all the time :) Héél veel plezier!
Dikke kus v mij -
30 September 2007 - 14:47
Hillie :
Hallo Ryanne
Wist niet dat je een site had.
Had dit pas gehoord donderdag 27 september
Maar dat mag de pret niet drukken.
Heb verhalen en foto's van je gelezen/en gezien.
leuk dat je het daar zo naar je zin hebt.
mooie foto's en heel leuke verhalen,je maakt wel heel veel mee daar.nou meid fijn dat je het daar zo naar de zin hebt.
We hebben een leuk feest gehad van Jolanda en Roy.We hebben van je ouders gehoord dat je het helaas niet via de webcam hebt kunnen volgen.erg jammer.
Wilde je een foto van Jolanda en roy mee sturen maar dat kan ik niet voor elkaar krijgen.
Ryanne veel plezier nog in je werk en tot horens.
Liefs Hillie en Hilco Biemolt -
01 Oktober 2007 - 15:13
Door:
he meis !
weer een leuk verhaal om te lezen
en de foto's zijn ook erg leuk om te zien !
nou vermaak je nog wat, voordat je het weet ben je in het altijd regende nederland terug ;)
tot snel
liefs door xxx -
01 Oktober 2007 - 17:56
Annemieke:
hehe, miekie ook een x op de site aanwezig... al heel wat verhaaltjes gelezen blij dat het allemaal goed gaat! nog heel veel fun meid geniet er van! oja, een troost voor het verhaal van het vreemde weer daar: 't is hier ook snertweer; heeel veeel regen haha! Een dikke knuffel van mij! -
02 Oktober 2007 - 08:23
Lydia:
He Meid,
Dat klinkt allemaal heel gezellig! Geniet ervan, voor je het weet zit je weer in het koude Nederland.
Ik vind het echt super wat je daar allemaal onderneemt!
Dikke kus Lydia -
03 Oktober 2007 - 06:54
Alwin:
hey zusje,
Nog steeds lekker aan het genieten daar? momenteel lekker in de jungel aan het rondlopen en zo. Wacht op de foto's die zijn vast heel mooi.
Liefs -
03 Oktober 2007 - 19:38
Lisette:
Hee hoi!!
Lekker zeg, zo'n psycholoo die niet op komt dagen..maar het is je uiteraard wel gelukt! Kun je mooi alvast oefenen voor Carinova. Hahaha.
Hier alles goed. Bevalt prima als getrouwde vrouw!! :0-)
Trouwens, nog bedankt voor je kaartje! Errug leuk!
Liefs.